victoriav.blogg.no

7x september

  • 28.09.2016 - 15:17

Som tiden flyr! Den første bloggen min startet jeg i 2008, som begynner å bli en del år siden. Så blogget jeg mer eller mindre hver dag i 5 år, og så har det vært litt av og på siden. Én ting er sikkert: jeg har vanvittig mange bilder av meg selv, hverdagen min og vennene mine! Det er jo ganske koselig. Tenkte det var litt morsomt å mimre tilbake!

2010: Her gikk jeg i 2. klasse på videregående, var superinteressert i blogg og ikke så veldig interessert i skole. Det var også den høsten jeg begynte å feste, som regel bare når det var refyfest med skolen, men da var det virkelig høydepunktet for måneden!

2011: Her var jeg da 18 år, håret var lysere enn noen gang og lysere skulle det også bli! Jeg begynte å bleke håret mitt selv, noe som ikke var så lurt. Det var bare så viktig at håret var så nært hvitt som mulig, haha. (Det hadde ikke skjedd på bildet ennå).

2012: Ferdig med videregående, og rett på bachelor på Markedshøyskolen. Jeg hadde ikke lyst til å være like platinablond lenger, skulle jo starte på høyskole og bli seriøs og greier, så håret ble en tone mørkere. For meg var det like drastisk som om jeg hadde farget håret brunt, men ser jo på bilder nå at det ikke var veldig stor forskjell. 

2013: Fortsatt blond og fortsatt bachelorstudent, men her har jeg mye kortere hår. På bildet er jeg forresten på Gran Canaria, som familien reiser til stort sett hvert år. Favorittstedet har blitt Anfi del Mar! 

2014: Startet på siste året av bacheloren, føler dette var en god periode. Håret begynte å bli lenger igjen, og blondt måtte det fortsatt være. Begynte å blogge litt mindre enn før.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2015: Det var nesten umulig å finne noe bilde av meg fra 2015, ettersom jeg hadde omtrent sluttet å blogge. Litt trist! Her var jeg ferdig på Markedshøyskolen, og gikk rett over til master på BI. Det var deilig å bli ferdig med bachelor, selv om master ble enda litt tyngre!

2016: Så har vi kommet til nåtid, september 2016. Jeg går nå siste året på master og trives med det, selv om jeg også begynner å bli lei og gleder meg til å komme ut i jobb. Håret på toppen (og det mørke) er nå min naturlige hårfarge, som jeg bare lar vokse ut. Og deilig er det! Jeg har også endelig fått den lengden på håret jeg har ønsket meg så lenge, haha. Det tok jo bare 3 år!?

Jeg kaller 2015 bare for "det glemte året" siden jeg aldri tok noen bilder. Må jobbe for at det skal bli bedre i 2016, og føler jeg allerede er på god vei. Så til alle vennene mine: nå må dere begynne å være på vakt for kameraet mitt igjen! Hehe.


Dere som blogger, hvor lenge har dere holdt på? :-)

Små gleder

  • 27.09.2016 - 13:43

Dette er mine små gleder i hverdagen ♥
 

♥ Når jeg sitter ved kjøkkenbordet og plutselig kjenner krafsing på låret, da er det Penny som står på to bein og ser på meg med store øyne og vil opp på fanget for å kose litt. 

♥ Ha kaffe å kose seg med i en trøtt og kjedelig forelesning. 

♥ Å gå på kino på en helt vanlig hverdag! Jeg elsker kino, og det å dra ut for å se en film er en slik bra følelse for meg.

♥ Middagsbordet med mamma, pappa og broren min, når vi snakker om hverdagen eller tuller og erter hverandre, og når alle får latterkrampe. 

♥ Når Netflix endelig får inn en ny sesong av en serie jeg har ventet på (How to get away with murder sesong 2, hvor er du???) 

♥ Følelsen når andre kommenterer noe jeg har fortalt om meg eller livet mitt for lenge siden, som jeg helt har glemt - og ikke forventer at andre husker heller.

♥ Å høre på virkelig god filmmusikk, som Jurassic Park, Lord of the Rings og the Gladiator.

♥ Når gamle venner tar opp kontakten.

♥ Å ha venner man kan snakke med over Facebook hele dagen og hele natten, om man ønsker det.Hvilke hverdagsgleder setter du pris på?

5 fun facts om meg

  • 22.09.2016 - 11:15

♦ Endelig liker jeg kaffe!!! Jeg er litt usikker på når man kan si at man liker kaffe, for kaffesmak har jeg likt i årevis, men jeg har aldri klart å drikke den svart. Nå kan jeg gjøre det, selv om jeg alltid foretrekker noen dråper melk i. Da går det fra å være noe jeg tolererer, til VIRKELIG liker.

♦ Jeg drikker forresten også brun te med melk i, haha. Det er vel en ganske britisk greie?

♦ Før jeg fikk førerkortet (slutten av juni i år), hadde jeg alltid mareritt om at jeg måtte kjøre bil et sted, men ante ikke hvordan man kjørte. Eller at jeg kjørte bil ulovlig uten førerkort og ble tatt, eller at jeg prøvde å kjøre bil, men beina fungerte ikke. Så mange ekle variasjoner. Nå har marerittene tatt slutt!♦ Jeg har ikke på varsler på noen apper bortsett fra SMS-meldinger, Facebook messenger og What'sApp, noe som betyr at jeg for eksempel bare sjekker Snapchat 2-3 ganger om dagen. Når jeg ikke har på varsler glemmer jeg å sjekke, noe som er ganske deilig og befriende! Vet at det kan være irriterende når jeg ikke svarer kjapt, eller ikke ser en snap før 5 timer senere. Men hvis man virkelig vil ha tak i meg har jeg jo varsler på de viktigste appene, som jeg nevnte over. 

♦ I tillegg til det over har jeg ALLTID mobilen på lydløs! Dette er en trigger for pappa, han blir dødssur hvis jeg ikke tar telefonen. Det er kanskje 9 ganger hvor jeg tar telefonen og en 10. gang hvor jeg ikke får det med meg, og han husker så klart bare den ene gangen jeg ikke tar telefonen.Så får jeg høre det i 3 uker hvor waste mobil er på meg :')
 Har noen av dere noen fun facts å dele om dere?
Er det flere som har hatt mareritt om førerkortet eller å kjøre bil? Haha!

Endelig fornøyd!

  • 19.09.2016 - 17:08

Som noen av dere kanskje vet, har jeg hatt litt av en hårreise de siste årene. Jeg begynte å farge håret blondt i 9. klasse, og holdt på helt til videregående. Da bestemte jeg meg for å voldta håret mitt på det groveste! Nei, ikke med vilje så klart. Jeg ble bitt av platinablond-basillen og begynte da å bleke håret selv, det skulle bli helt hvitt! Når man er midt oppi det er det vanskelig å se klart, jeg syntes jeg var dødsfin, men ser nå at det er finere med litt mer naturlige farge.


Her er litt av det håret mitt har vært gjennom!


fra venstre: desember 2011 - mai 2012 - januar 2013 - november 2013
 

Etter å ha skadet håret ved å farge og bleke det så mye frem og tilbake, måtte jeg klippe håret "kort" (for meg var det veldig kort), som på bildet helt til høyre. Siden da har jeg prøvd å vokse det langt igjen. Langt hår (på meg selv) er utrolig viktig for meg, så det har vært noen mørke stunder, haha. Jeg var jo sykt avhengig av extensions en periode og følte meg stygg når jeg ikke hadde de i. Noe så teit? Heldigvis er det der over. Men ja, det jeg skulle si var at nå er jeg endelig fornøyd! Det har tatt fryktelig lang tid. Nå kan jeg se på håret mitt og tenke at det er fint!

Jeg har fått tilbake lengden min, det er nokså tjukt i forhold til det det var før, og jeg har også fått tilbake mye av min naturlige hårfarge. Bye bye dyre frisørbesøk! Nå blir det bare å dra dit for å stusse en gang i blant. LOL dette innlegget var basically en hyllest til håret mitt. Men det må være greit en gang i blant, haha.

Liker dere best kort eller langt hår på dere selv?

Lappen!

  • 29.07.2016 - 10:09

Jeg har helt glemt å fortelle om det på bloggen, men jeg har altså endelig tatt førerkortet! Det var jo på tide, i en alder av 23. Det verste er jo at jeg tok trafikalt grunnkurs med en gang jeg var 16, startet med kjøretimer da jeg var 18 og så bare... ikke noe mer. Jeg kjørte faktisk en del det første halvåret, men jeg velger å skylde på kjørelæren. Han sa: "Dette kan jo ta litt tid, så du har ikke vurdert å bare ta automatlappen?" Noe som gjorde at jeg ble vanvittig demotivert. Likte han ikke så godt fra før heller, så jeg bare sluttet å ta timer. Helt til Sunniva tok lappen i fjor, og anbefalte meg sin kjørelærer, en dame. Jeg er så vanvittig glad for at jeg tok anbefalingen hennes!

Nå har jeg lappen, folkens! Woho!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg fikk førerkortet i slutten av juni, så det er faktisk en måned siden allerede. Og jeg kan fortsatt ikke tro at jeg greide det på første forsøk! Jeg var så nervøs at jeg holdt på å kaste opp (selv om det sikkert er normalt), men jeg hadde bare en så dårlig følelse. Jeg følte meg ikke klar i det hele tatt og følte at jeg burde ventet enda lenger, men så så jeg virkelig frem til oppkjøringen også, så ville vært nedtur å avbestille. Uansett, det gikk jo bra! Nå må jeg bare huske å kjøre masse, så jeg ikke glemmer hvordan det er. 

Fun facts

  • 03.06.2016 - 13:55

Her kommer noen fun facts om meg som dere kanskje ikke visste:

Jeg vokste opp med besteforeldrene mine! De bodde sammen med meg og mamma, pappa og broren min, noe som var utrolig koselig. Da jeg var liten føltes dette som en selvfølge, men i senere år har jeg innsett hvor uvanlig det egentlig er i Norge. Besteforeldrene mine bodde i underetasjen, og broren min og jeg stakk ofte ned dit om vi ikke var fornøyd med middagen vi fikk servert oppe, haha. Favoritten min var pølse med hjemmelaget potetmos! De er dessverre ikke i live i dag, men har heldigvis kanskje flere minner med besteforeldrene mine enn mange andre, siden jeg så dem hver eneste dag!

Jeg spiller fortsatt the Sims! Jeg har aldri klart å slutte med dette spillet, helt siden jeg startet rundt 2007. Først gikk det i det originale, og så kom the Sims 2 som snudde min verden på hodet! Jeg var såå avhengig i perioder. Jeg har også spilt litt Sims 3 og 4, men det blir virkelig ikke det samme som Sims 2, og kan aldri erstatte det for meg, så det er det jeg fortsatt spiller. DET ER SÅ KOSELIG!!!Jeg har gått på vanvittig mange fritidsaktiviteter! Noe av det første jeg gikk på, da jeg gikk på barneskolen, var ballett og hockey. Senere ble det korps, hvor jeg spilte klarinett i 3 år. Jeg var såå dårlig, og gadd aldri å øve. Jeg ble bare med fordi bestevenninnen min Nora ble med. Husker jeg måtte fake da vi spilte i 17. mai-toget bare fordi det hørtes så forferdelig ut da jeg spilte på ordentlig. Senere ble jeg drillpike for det samme korpset, der var jeg litt flinkere og litt mer engasjert! Til tross for at jeg mistet drillstaven nedover Karl Johan på selveste 17. mai... Har også sunget i kor, gått på svømming, klatring, dansing, og ridning - sistnevnte ble absolutt favoritten!Jeg har noen veldig rare tvangstanker når det gjelder glass og drikke! Hjemme har vi en del forskjellige typer glass, og jeg har en greie om at jeg må ha ett spesielt glass til hver slags type drikke. For eksempel har jeg et lilla blomstrete glass til Pepsi Max, et smalt glass til melk, et vanlig gjennomsiktig til vann og Solo og så videre. Det føles veldig, veldig feil hvis jeg må drikke Pepsi Max fra et gjennomsiktig glass! Kan være litt slitsomt noen ganger, haha. 

Life is good

  • 09.07.2015 - 18:58

Hei folkens! Jeg må bare fortelle noe: I går fikk vi vite karakteren på bacheloroppgaven, og JEG FIKK A!!! Veldig deilig følelse! Jeg var så nervøs før jeg skulle sjekke, og hadde nesten overbevist meg selv om at jeg ikke fikk bedre enn D eller C. Ville bare forberede meg på det verste. Jeg håpet virkelig på en B, så da jeg så A-en ble jeg kjempeglad! Nå kan jeg endelig føle at jeg er ferdig med bachelorgraden min. Da er det bare å forberede seg på masteren på BI til høsten!

I morgen reiser jeg tilbake til hytta på Hvaler, denne gangen med familien. Jeg elsker å være hjemme i Oslo, men jeg føler at sommeren bare forsvinner når jeg sitter inne her. Blir mye gaming og Netflix, haha. Gleder meg derfor til hytta, hvor det er kort vei til stranden og alltid strålende vær! (Bank i bordet). Kommer nok ikke til å oppdatere så mye fremover, men litt nå og da :-)


Et bilde fra forrige uke på Hvaler - meg og Penny ♥


Ha en fin kveld, dere!

Let me take a selfie

  • 21.06.2015 - 13:31

Jeg er nok litt sent ute med å skaffe meg selfiestick, men jeg så egentlig aldri verdien i det. Før nå. Spesielt på jentekvelder og slikt, når man vil ta et kjapt bilde av alle sammen, da er det nyttig å ha en slik stang! 

Jeg betalte rundt 60 kr, da fikk jeg med både stangen og den lille fjernkontrollen. Synes ikke det er så ille! Har ikke direktelink siden selgeren jeg kjøpte av ikke har flere igjen, men det finnes mange andre som selger likt. Tror denne skal være lik, og til og med billigere!

Stangen kan dras ut til å bli veldig lang, eller holdes kort som på bildet. 

Fjernkontrollen kobles enkelt og greit til Bluetooth på mobilen din, så er det bare å klikke i vei! Det fulgte også med batteri til den. Liker denne versjonen mye bedre enn der man må trykke med fingeren på selve stangen, for min erfaring er at man rister for mye og får uklare bilder. Det skjer ikke nå!Dette var jo en veldig billig versjon, så jeg vil trekke frem en negativ ting: Mobilholderen kan bli litt tung for stangen slik at hele greia svinger rundt. Litt vanskelig å forklare, men man må bare finne riktig måte å holde stangen på! Ellers er jeg fornøyd! 

Bruker dere selfiestick?

Obsessed

  • 20.06.2015 - 15:28

Alle har noe de er spesielt interessert i og er opptatt av. (Eller helt besatt av.) Dette er noen av mine!


Leppestifter
Jeg har virkelig en ting for leppestifter, noe man skjønner med en gang når man tar et blikk på samlingen min. Det verste er at jeg ikke bruker halvparten engang, jeg bare elsker å kjøpe nye, vurdere farger, sette de inn i samlingen og bare se på dem. Det minner meg på at jeg virkelig bør bli flinkere til faktisk å bruke det jeg har kjøpt!

Kameraer
Man skulle tro at man kan få nok av kameraer, men ikke jeg! Det finnes så mange fine. Jeg har et ganske bra speilreflekskamera med bra objektiver til, og jeg har et ålreit polaroidkamera, to mindre kompaktkameraer som tar fine bilder, men jeg mangler det perfekte, lille digitalkameraet. Jeg vil at det skal være lett som en fjær, ta helt utrolige bilder og samtidig koste nada. Ikke en lett kombinasjon. Jeg snuser litt på et Samsung NX Mini i rosa (<3) nå..."Tullebutikker"
Jeg elsker å gå i butikker som selger masse rare duppeditter og ting man ikke visste at man trengte. For eksempel sånne små butikker i syden som selger alt mulig rart, hvis noen skjønner hva jeg mener? Andre styrer unna, men jeg synes det er så underholdende å se på alt de selger. Butikker som TGR på Arkaden, Nille og Lettere Liv kan jeg gå og se i flere timer i strekk!

Filmer, serier og skuespillere, regissører ++
Jeg er veldig glad i filmer og TV-serier, slik som veldig mange er, men jeg er minst like interessert i bakgrunnsinformasjon om dem. IMDB er en av de mest brukte appene på mobilen min! Elsker å lese om skuespillerne, se hvilke andre filmer de har spilt i, hvem som har regissert filmen, om serier, lese på message boards og trivia. 

Brettspill
Dette er en "ny" interesse, selv om jeg alltid har elsket brettspill. Jeg har bare aldri eid spesielt mange selv! De siste månedene har Ark ofte hatt 50% på brettspill, og slik har jeg klart å doble samlingen ganske fort. Brettspill er iallfall veldig morsomt og sosialt! Det er fint å endelig ha noe å velge i.

Hva er du spesielt interessert i?

 

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits