victoriav.blogg.no

Classy look

  • 26.09.2016 - 14:59
Classy look

 

Classy look by victoriaven featuring Yves Saint Laurent

 

 
 
Så classy skulle jeg ønske at jeg kunne kledd meg hver dag! Tror dette hadde vært en perfekt look for en dag i New York eller noe, men i Norge er det liksom ikke like mange anledninger til å kle seg så dressed up. Det blir kanskje litt for "pent" til en kveld på byen, men kanskje en date? Uansett, jeg liker det! Antrekket er laget med polyvore, så det er bare å klikke på bildet eller de små bildene for å se hvor noe er fra. 

Favorittjakken

  • 21.09.2016 - 09:27

I tre år har denne olajakken fra Nastygal vært favorittjakken min om sommeren. Den er så utrolig behagelig å ha på!Den er egentlig et nummer for stor, i tillegg til at det er oversized modell, men det er kanskje det som gjør at den er så deilig å ha på. Jeg kan fort se en del større ut enn det jeg er når jeg har den på, men noen ganger må man bare gi blaffen. Jeg er så glad i den. ♥


 

Hva synes dere?

Baby blue

  • 19.09.2016 - 08:28

Er det én farge jeg er svak for (i tillegg til rosa), så er det babyblått. Jeg virkelig elsker den fargen! Garderoben min er stort sett rosa og lyseblå, og jeg tror jeg har fire nesten helt like blå cardiganer, bare med en ørliten forskjell i fargenyansen. What can you do? Så dette antrekket skulle jeg gjerne hatt på meg i dag! Noen vil kanskje si det blir litt for matchy-matchy, men jeg liker det. 

Antrekket er laget med polyvore, hvis du vil vite hvor noe er fra er det bare å sjekke ut denne linken. ♥

Nude & Chic

  • 28.08.2016 - 15:50

 

 
 
Dette er et antrekk jeg kunne tenke meg å ha på i dag. Jeg har virkelig fått øynene opp for slike farger i det siste! Nude, beige, bronze, alle slike fargetoner. Så hadde det absolutt ikke gjort noe å ha en Givenchy-veske, da, hehe. Antrekket er laget med polyvore, så det er bare å klikke på bildet eller de små bildene for å se hvor noe er fra. 

Summer outfits

  • 17.07.2016 - 17:00
Summer is here

Det er så deilig med sommer! Vi hadde en ordentlig varm førsommer, men det er nok litt usikkert med resten av sommeren foreløpig. Håper det blir supervarmt igjen! Da passer lette antrekk som på bildet perfekt. Jeg kommer iallfall ikke til å orke å bruke mer klær enn det! Laget med polyvore, så trykk på enten bildet eller de små bildene for å se hvor det kan kjøpes.

I want this outfit

  • 02.06.2016 - 19:10

Hvis jeg hadde kunnet, ville jeg brukt dette antrekket i dag! Jeg har så utrolig lyst på et fint, hvitt sommerskjørt, men det er umulig å finne det perfekte. De fleste er gjennomsiktige, noe som er NO-NO i mine øyne. Et hvitt skjørt kan kombineres med så mye, som for eksempel denne rosa toppen og de lyseblå skoene. Tar man opp rosafargen igjen i leppestift og negler blir det ekstra stilig! Antrekket er laget med polyvore, hvis du vil vite hvor noe er fra er det bare å sjekke ut denne linken. ♥

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits