victoriav.blogg.no

Halloween 2016

 • 01.11.2016 - 16:26

På lørdag hadde jeg Halloween-fest hos meg, noe som var supergøy! Det var så hyggelig at så mange kunne komme, selv om jeg var litt bekymret for plassen, haha. Men alle kom og måtte dra til litt forskjellige tider på grunn av jobb og livet og alt mulig, så det gikk veldig bra! Jeg elsker jo Halloween og å kle meg ut, så det er ekstra gøy når jeg kan få alle andre til å kle seg ut også! Her er noen bilder:

Sunniva, Malene, meg, Oda og Lisbeth ♥

Jeg var altså pirat i år!

Jeg hadde bakt mini-donuts til festen - hvor søte er ikke de?

Jeg klarte tydeligvis bare å konsentrere meg om en type kamera, så i år ble det nesten bare polaroidbilder som jeg hang opp fortløpende. Tror folk synes det var morsomt, for var alltid en gjeng som sto og så på veggen. Er ekstra stolt over at jeg klarte å få med meg alle sammen!

Litt trist at årets Halloween er over, da er det et helt år til neste gang... Men men, nå er det november, og snart jul! Det er jo noe å se frem til. 


Hva var dere på Halloween?

Jeg har et livsmål

 • 25.09.2016 - 14:09

Tidligere i uken var jeg og kompisen min René ute og spiste på en restaurant som heter "Der Peppern Gror", et sted som hadde veldig mange fine indiske retter. Indisk er favorittmaten min, og jeg har jo et mål om å teste ut chicken tikka masala på absolutt alle indiske restauranter i Oslo for å finne ut hvilken som er best!

Både René og jeg ville ha tikka masala, men servitøren spurte om ikke en av oss skulle prøve noe annet. Jeg kastet et blikk over på René, som for å si "ja, det skjer", og han sa forklarende til servitøren: "Eh, du skjønner, hun har et mission..." Og jeg bare: "Ja, jeg må prøve ut tikka masala på ALLE steder!" Hun smilte litt ("this chick is cray-cray"), og så sa René at han sikkert kunne prøve noe annet. Så da ble det butter chicken på han!

IKKE TULL MED TIKKA MASALAEN MIN LIKSOM

Men herregud, det var godt! "Der Peppern Gror" ligger rett ved Rådhuset, og dermed ikke så langt unna Saga kino (og Klingenberg så klart). Det gjør det til et perfekt sted å spise før kinoen, siden det er så nærme og man får god oversikt over tiden! 

Etter maten gikk vi bort til Saga for å se "Nerve", som jeg hadde valgt ut. Jeg ser absolutt alt som Emma Roberts spiller i, hehe. Uansett, filmen var utrolig bra! Jeg digget den. Og Dave Franco er YUM.

Filmen handler om et mobilspill som kalles Nerve, som går ut på at spillerne får utfordringer av seere, og så er det om å gjøre å ha flest seere i sanntid. Hovedpersonen Venus er en forsiktig jente som ikke tar sjanser, helt til bestevenninnen hennes indirekte pusher henne til å bli en spiller selv. Men dette spillet er alt annet enn trygt... GAME ON!Jeg vet ikke om det er en sånn film alle synes er dødsbra, men siden den både fikk meg til å sitte og smile, vri meg i spenning, holde hendene foran øyene og samtidig le, gir jeg den 5 av 5 stjerner. Emma Roberts og Dave Franco var så bra i den! Se traileren her.


Har noen av dere spist der? Eller sett "Nerve"?
 

Finding Dory

 • 20.09.2016 - 21:10

Her om dagen var jeg og så "Finding Dory" med Oda og Malene på kino. De to andre hadde gledet seg veldig til filmen, mens jeg hadde helt glemt at den skulle komme. Den var ganske søt og litt morsom, men den var ikke helt "Finding Nemo". Skal kanskje litt til? Det er gode barndomsminner, det!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

​Det er helt umulig å gå på kino uten å kjøpe masse snacks! Jeg har et stykke igjen å gå før jeg har mestret det kunststykket der. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg gir den 3 av 5 stjerner. Den er nok veldig fin for barn, men for voksne er den nok ikke like spennende. Akkurat det klarte "Finding Nemo" litt bedre, selv om jeg var liten første gang jeg så den. 


Har noen av dere sett "Finding Dory"? Hvis ja, hva syntes dere?

Sol og sjømat

 • 17.09.2016 - 16:43

Her kommer noen bilder fra en av sommerferiens siste dager, da jeg var ute og spiste med mine to bestevenninner. Det var Noras bursdagsgave til Oda, siden hun ikke kunne være til stede da Oda feiret bursdag tidligere i sommer. Det var en herlig og varm dag, og da passet det supert med sjømat!

Meg og NoraOda, keeping it dark ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det ble fisk på Nora (husker ikke hva slags), rekefat til meg, og krabbe på Oda. Det var sykt gode reker, det eneste som er litt slitsomt er at man må skrelle dem selv. Det er jo tortur når man er kjempesulten, haha! Var verdt det, da. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så ble det en liten tur på Aker Brygge for å kjøpe is og fange litt Pokémon. Jeg er ikke like gira på spillet nå lenger, men det var vanvittig gøy i sommer. 

Sånne innlegg som dette blir så glossy-glossy, så hvorfor ikke slenge med en liten videoblogg? Der får dere se hvordan vi egentlig er, hohooho.


Er det noen av dere som fortsatt spiller Pokémon Go?

Hvaler

 • 27.07.2016 - 00:59

Den siste uka har jeg vært på hytta på Hvaler, og det har vært veldig deilig! Været har vært ganske bra, men det blåser en del. Det blir lite Pokémon GO her, utenom når vi tar turen til Skjærhalden (nærmeste tettsted). Da kan jeg lett gå opp en hel level bare ved å sitte på restauranten og farme Pokémon, haha. Nå er jeg level 20! Det går mye fortere i Oslo, da. OK, et lite tegn der på at jeg er litt avhengig når jeg bare tenker på Pokémon og hvor det er best å være og så videre. I wanna be the very best, like no one ever was!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vi har endelig satt ut båten, så ble en liten båttur her om dagen. Det er så forfriskende! Føler meg frriiiii

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Softis med sjokoladepulver er og blir favoritten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lille Penny er også med, så klart!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rekesmørbrød på Førstereis er jo obligatorisk om sommeren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det er så vakkert her! 

På torsdag tar jeg meg en tur innover til Oslo igjen, for på lørdag skal bestevenninnen min Oda feire bursdagen sin! Det kan man jo ikke gå glipp av. Blir deilig å sove i egen seng i noen dager. Og fange litt flere Pokémon, hehe. Så kommer jeg tilbake til Hvaler etter hvert!

Tur til Mallorca

 • 01.07.2016 - 16:31

Mamma og jeg dro på jentetur til Mallorca i midten av juni, og vi hadde det veldig fint! Det var vanvittig varmt, og vi lå stort sett bare ved bassenget og solte oss. Det ble selvfølgelig også masse bading! Vi prøvde havet også en dag, men vi foretrakk bassenget, hehe. Vi var også en tur i Palma for å shoppe! Det var veldig mye fint der, men bare ikke til meg - så jeg kom hjem igjen med overraskende lite. Men men! Her er noen bilder:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fangsten fra Palma

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Herregud, største gresshoppen jeg har sett i mitt liv!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det kommer også videoblogg fra Mallorca :-)

Bilder fra Tromsø

 • 29.06.2016 - 16:29

Her kommer bilder fra Tromsø! Jeg besøkte altså bestevenninnen min, Nora, som studerer i Tromsø. Jeg skal ikke skrive masse tekst om hva vi gjorde - jeg lagde jo en videoblogg fra turen som kan ses HER.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Takk for en hyggelig tur <3

Gratulerer med dagen!

 • 17.05.2016 - 22:50

Gratulerer med dagen alle sammen! Det har vært strålende vær, jeg har hatt bunaden på, vært på champagnefrokost, sett på toget i byen og vært en tur på Christian Radich - kort fortalt! Dagen har vært utrolig fin, selv om jeg nå er dødssliten. Men det må man bare forvente på 17. mai, haha. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra dagen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nora, meg, Yujin, Malene og Embla

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nora og Oda 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Yay, fikk noen fremmede til å ta bilde av hele gjengen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Og OVN, da. Alltid OVN. ♥

 

Takk for en herlig dag, folkens!

Throwback to last summer

 • 16.05.2016 - 12:53

Sommeren i fjor var så utrolig fin! Kanskje den fineste på lenge, når jeg tenker meg om. Jeg og en gjeng venninner var blant annet en uke på hytta mi på Hvaler, og det var så utrolig koselig! Bare full avslapning, styre med ting selv, god mat og god stemning. Skulle ønske vi kunne gjøre det samme i år, men flere skal jobbe, noen bor ikke hjemme lenger og så videre. Jaja, kanskje neste år? 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg gleder meg skikkelig til sommerferien! Håper på å lage mange fine, nye minner, og dokumentere det med kameraet! Det er så fint å ha mange bilder å mimre til. Man husker så mye mer, får helt spesielle følelser og bare lengter tilbake i mye større grad. Det må bli sommerforsettet mitt: huske å ta MANGE bilder!

Feiring av Ida

 • 05.05.2016 - 17:35

Natt til 1. mai feiret jeg og en god gjeng bursdagen til kjære Ida. Det var vanvittig god stemning på vorset, og det var disket opp med mye god fingermat. Lengter tilbake, haha! Deretter ble nesten alle med til byen, på Nox. Byen blir jo sjelden like bra som vorset, men det var god stemning der også! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vakre bursdagsbarnet, Ida ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Emilie, Ida, Synne og meg
 

Godt nyttår!

 • 02.01.2016 - 21:03

Godt nyttår, folkens! Håper alle hadde en super nyttårsfeiring, det hadde jeg! Følte juleferien gikk vanvittig fort, og plutselig var det 2016. Jeg har ikke engang tenkt på nyttårsforsetter! Vet at mange synes at nyttårsforsetter er veldig teit og at man aldri klarer å holde dem uansett, men jeg synes det er fint å sette seg mål og stadig prøve å forbedre seg på de områdene man er misfornøyd. Jeg kommer nok på noe!

Nyttårsantrekket - kjole fra Nelly

Og så har jeg to bilder fra vorset hos meg. Det var veldig koselig! 


Malene og Lisbeth ♥♥

Ferien min er ennå ikke over, for i morgen drar jeg til Gran Canaria med familien! Når alle andre starter på jobb og skole tar vi oss ferie, haha. Det er bare en uke, og jeg går heldigvis (?) glipp av kun én forelesning! Det blir sykt digg med sol og varme nå. Vi blogges!

 

Drink champagne and dance on the table

 • 04.12.2015 - 17:35

Tidlig i november arrangerte BI ball, og det er ikke jeg vanskelig å be med på! Som betyr at jeg ber meg selv, men detaljer, detaljer! Jeg følte meg jo meget snytt da jeg gikk siste året på Markedshøyskolen, som alltid arrangerer ball på Grand Hotel, men akkurat det siste året bestemte de seg for å ha "den store vinterfesten" istedenfor. Hva skulle jeg da gjøre med de tre ballkjolene jeg hadde kjøpt inn noen måneder før, som bare ventet på å bli brukt? Så ja, kort sagt ble jeg glad for at (to av kjolene i det minste) ikke forble ubrukt! (Jeg liker alternativer... og det er nokså lett å selge igjen etterpå!)

Meg og Marte før ballet ♥

Det er tredje gang med rosa prinsessekjole, selv om alle de tre rosa kjolene jeg har brukt har vært forskjellige, haha. Gammel vane er vond å vende! Men neste år skal jeg nok gå for noe annet, for det var vanvittig slitsomt å passe på at ingen tråkket på kjolen min. Man ser det ikke så godt på bildet, men den er litt mer "poff" i virkeligheten! 

Forresten, var ikke Marte sin kjole nydelig? Kanskje det er noe sånt jeg skal gå for neste år, litt lettere å holde styr på - og meget elegant! Ellers var ballet veldig fint - maten er alltid kveldens høydepunkt for meg, og den skuffet så absolutt ikke! Og flere av de vi satt på bordet med stakk før desserten kom, så da ble det dobbel dessert på meg. Ble altfor mett... 

Har allerede fått solgt ballkjolen min (med fortjeneste til og med), så da kan jakten på neste års ballkjole begynne! (Jeg er uhelbredelig, jeg vet). Har noen av dere vært på ball ennå, eller skal det i fremtiden?

Kos på Pascal

 • 20.09.2015 - 20:20

Hei hei! Nå har jeg endelig tatt noen nye bilder, så da ble det nytt innlegg på bloggen. Jeg var på Pascal med Marte fra klassen på lørdag, noe som var veldig koselig! Har jo endelig funnet noen som deler min kjærlighet for makroner, haha. 

Vi bestemte oss for å bestille brettet på bildet, med litt forskjellig som vi kunne dele. Det var makroner, trøfler og konfekt/marshmallows, alt i forskjellige smaker. Det var et godt valg - alt var så utrolig godt! Jeg har fått en ny favorittsmak på makroner: salt karamell! Marte har tidligere snakket om hvor godt salt karamell er, men jeg klarte liksom ikke å forstille meg hvor godt det var før jeg smakte det selv! Kjøpte med meg flere av de makronene hjem etterpå, for å si det sånn. 

Fine Marte ♥Jeg lengter allerede tilbake til makronene ...

Norsk sommer på sitt beste

 • 18.07.2015 - 16:42

Nå har jeg storkost meg på hytta på Hvaler med familien i en uke, med strålende sol hele uken. De som klager på norsk sommer har aldri vært på Hvaler, for her finnes det ikke dårlig vær! Haha, det sier jeg hvert år. 

Her er noen bilder jeg har tatt i det siste!

Penny og meg på restaurant

Pene Skjærhalden

Så har vi fått ny båt! Det er så koselig med båtturer og fisketurer.Stranden ved hytta. Alt er så pent her!

I dag tar jeg en liten tur hjem til Oslo, for jeg skal ut og feire A-en på bacheloroppgaven min med venner, noe som blir kjempegøy! De neste dagene skal jeg også møte forskjellige folk som jeg ikke ser så ofte, og så får jeg se om jeg skal tilbake til Hvaler etter hvert. Jeg elsker både å være hjemme i Oslo når det skjer noe, og å slappe av på Hvaler med familien, så jeg får se hva jeg føler for etter hvert! Litt vanskelig valg. Ferien min avsluttes brått 27. juli, så jeg må gjøre det meste ut av den frem til da.

Vi blogges plutselig!

Bilder fra jenteturen

 • 17.07.2015 - 00:19

Nå er det på tide at jeg viser bildene fra jenteturen! Jeg tok med meg fem flotte venninner til hytta mi på Hvaler i slutten av juni, hvor vi storkoste oss i en hel uke. Vi lagde god mat hver eneste dag, var på stranden og solte oss, og alle badet - selv om vannet var nokså kaldt! Så har vi vært flere turer på Skjærhalden og spist i det fine været, og vi koste oss også inne med spill og filmer noen dager. Til tross for at været faktisk var på topp hele tiden! Der var vi utrolig heldige.

Skikkelig oppstilt bilde! Fra venstre ser du Oda, Malene, Maria, Lisbeth, Nora og meg

Maria og Lisbeth hopper av glede!Da jeg luftet Penny en natt fikk jeg øye på denne svære padden! Den satt og koste seg med maurspising. Utrolig hvor fascinerende det faktisk er å se på at padden venter på at mauren skal komme forbi, og så lynkjapt snappe den med tungen. Det var så kjapt at man ikke så tungen engang, bare hørte lyden "slrp!" Haha!

Restaurantbesøk på Første Reis slo an!Her fikk vi en hyggelig mann til å ta bilde av alle sammen :-)

Grillmester Nora!Tusen takk for en kjempefin tur, jenter ♥

Hvaler

 • 04.07.2015 - 12:58

Hei hei! Nå har jeg vært på Hvaler i snart en uke, sammen med venninnene mine. Det har vært veldig morsomt! Når man er sammen på en hytte som dette blir det mye mindre tid (og lyst) til å være på mobilen og på dataen - sånn som det egentlig burde være til vanlig også. Tror vi alle kunne hatt godt av å legge ned mobilen i blant og fokusere mer på de man fysisk sitter sammen med. Vel, derfor har jeg helt glemt å blogge!

Vi har hatt strålende sol hele uken, så vi har kunnet være på stranden hver dag. Det føles ikke som ordentlig sommer før jeg har badet på hytta! Gud, hvor deilig det har vært. Vannet har ikke vært kjempevarmt ettersom varmen nylig kom, men det er jo bare forfriskende. Det er så fint her. ♥

I morgen reiser vi hjem igjen. Det blir litt deilig det også, men jeg kommer tilbake igjen om ikke lenge. Blogges senere!

En vårdag

 • 18.06.2015 - 14:52

Som noen av dere kanskje vet, studerer bestisen min Nora i Tromsø, og derfor ser jeg henne ikke så ofte. I april var hun på besøk, og da tok vi oss en tur til skulpturparken på Ekeberg i vårsolen. Det var faktisk første gang for begge to! Litt trist å være fra Oslo og aldri ha sett tingene som alle turistene drar for å se, haha.

Vi tok noen bilder som jeg vil vise dere!

Fine Nora ♥

Penny var også med!Vi tok oss en pause på Ekebergrestauranten og nøt utsikten, som var ganske så flott. Selv om det fortsatt var litt kjølig i været, var det fint å sitte ute!Nå er det heldigvis ikke så lenge til Nora kommer hjem for sommerferie. Da står jentetur til Hvaler på planen, oss og fire andre, så det blir party! Føler det er det eneste jeg snakker om for tiden, men det får gå. Fint å ha noe å se fram til!

Bilder fra Kiel

 • 10.06.2015 - 18:28

I går kom jeg hjem fra Kielfergen, så det er på tide å vise noen bilder fra turen! 

Malene og meg før avreise

Jeg delte lugar med Malene, og her ser dere tvangstrøyesengene våre. (Det gikk an å fjerne de svarte strikkene altså). Selv om lugaren var liten, var den overraskende fin! Ikke at vi tilbragte så mye tid der uansett, da.

Disse bildene tok jeg da vi ankom Kiel og var på vei bort til shoppingsenteret. Det var en koselig liten by, og ikke så verst shopping heller! Jeg fikk kjøpt meg mye fint på de fire timene vi var der. Kanskje jeg lager et innkjøpinnlegg senere!

Silje og megSilje, Malin og Malene på nattklubben 

Det var en kjempefin og vellykket tur! Gøy å oppleve noe litt utenom det vanlige (spesielt etter å ha vært innesperret på biblioteket på skolen i et halvt år). Ikke minst var det koselig å bli kjent med Malin og Silje. Dagene gikk vanvittig fort, samtidig som det føles som at jeg har vært borte i flere uker - sikkert fordi vi gjorde noe hele tiden. Jeg kommer til å huske den gode middagsbuffeten (haha), kortspilling og moro på lugaren til Malin og Silje, dansing på nattklubben, og shopping i Kiel. Jeg kunne definitivt tenkt meg å gjøre dette igjen en dag! 

Findings Festival

 • 03.06.2015 - 20:13

Fredag og lørdag var jeg på Findings Festival på Bislett stadion, og det var utrolig gøy! Det var min første festival noensinne, men sikkert ikke den siste. Man har vel ikke vært på "ordentlig" festival før man har sovet i telt (?), så det har jeg til gode!Jeg dro med Ida, Magnar, broren min og en venn av han på fredagen, som var den beste dagen. Været var utrolig bra, og det var kule artister (som jeg faktisk hadde hørt på før). Gabrielle, Jessie J og Avicii var det beste! På lørdag var høydepunktet Broiler og Matoma, men Dada Life, som jeg aldri hadde hørt om, var nesten enda bedre! Veldig kult sceneshow og god stemning!

På slutten var jeg imidlertid utrolig lei av fulle folk som ravet rundt, skumpet hverandre, og folk som sølte øl på meg, men det er vel en del av festivalopplevelsen? Man blir generelt veldig hyggelig med litt innabords, da - det var rundt 5-6 personer som kom bort til meg og sa at jeg var fin med blomsterkransen min, haha. Sånt er alltid koselig!Victorias festivaltips - Findings edition:
- Kle deg godt hvis det er spådd dårlig vær, når solen går ned blir det fort kjempekaldt! 
- Husk at alt du har på deg kan du risikere å få dynket i øl, så ikke ta på deg det dyreste du har.
- Vanlig vann kostet 40 kr for ett glass (!!), så etter første kjøp av drikke kan du spare på glasset og fylle på vann inne på doene. Kanskje litt frowned upon, men det sto ikke noe sted at det ikke var lov?
- Husk å beregne køtid, slik at du ikke ankommer akkurat da artisten du vil se går på scenen, og du må høre de første sangene i køen. (Denne feilen gjorde jeg begge dagene, oops!)
- Ha det gøy! Og oppfør deg pent, så slipper du å bli kastet ut som Paradise-Audun (hehe). 


Jeg gleder meg allerede til neste Findings! Var noen av dere der?

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits