victoriav.blogg.no

Pokémon GO!

  • 28.07.2016 - 15:15

Jeg har virkelig blitt hekta på Pokémon GO, og startet å spille det rundt 13. juli. Nå er jeg level 20 og har ikke tenkt å gi meg med det første! Dette er bare begynnelsen! Jeg lagde en videoblogg fra en dag jeg var ute og jaktet på Pokémon sammen med broren min, den kan dere se her!

Videoblogg fra juni

  • 18.07.2016 - 14:40

Her kommer en videoblogg hvor jeg har samlet flere små klipp fra dagene mine i juni! Håper dere liker videoen ♥

VLOG: Mallorca

  • 02.07.2016 - 15:59

Her kommer en videoblogg fra da mamma og jeg var på Mallorca i slutten av juni. Det var en meget herlig tur! Vi gjorde ikke så veldig mye annet enn å sole oss, foruten en liten tur til Palma, så videobloggen er relativt kort, haha. Håper dere liker den!

TROMSØ

  • 17.06.2016 - 00:08

Hei folkens! Det er en stund siden jeg har oppdatert dere nå, shame on me. Jeg har vært en tur i Tromsø og besøkt bestevenninnen min, Nora, og dette har jeg laget en videoblogg fra! Det var en utrolig koselig tur, som egentlig var altfor kort. Var bare torsdag til søndag, så neste gang er jeg kanskje lenger! Skal definitivt tilbake. Vi rakk å gjøre en del forskjellig mens jeg var der, som å nyte den norske naturen, shoppe på Jekta, deltok på en svær fest arrangert av kjæresten til Nora, grilling, spist ute på restaurant: både tapas og sushi! OG vi så the Conjuring 2 på kino! Den var veldig bra, og ganske nifs! Så har vi også slappet av inne med serier, og bare kost oss.

Her er Tromsø-turen på 6 minutter og 49 sekunder!

VLOG: En helg på Hvaler

  • 06.06.2016 - 18:14

Her er en liten videoblogg fra helgen min på Hvaler! Håper dere liker videoen :-)

VLOG: En dag med meg

  • 31.05.2016 - 16:17

Det ble en litt spontan videoblogg forrige fredag, dagen da jeg hadde min siste eksamen. Jeg hadde helt glemt hvor mye jeg liker å filme, sette sammen videoklipp, redigere og hele den prosessen der! Rett og slett være kreativ! Så jeg kommer nok til å fortsette med å lage videoer, må bare tenke ut noen gode ideer. Anyway, her er den!

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits