victoriav.blogg.no

Ønskeliste til jul

  • 24.11.2015 - 12:32

Hei hei, lenge siden jeg har postet her nå! Jeg går fortsatt på master, og nå er vi inni den stressende eksamensperioden. I morgen er min første eksamen, så etter dette innlegget skal jeg dykke tilbake til notatene. Det blir vilt deilig å bli ferdig med første eksamen! 

Jeg tenkte jeg skulle vise i et innlegg  hva jeg ønsker meg til jul, spesielt for venner og familie som kan se!

KOSEKLÆR OG PYSJJeg ELSKER koseklær og pysjamaser, så jeg føler at jeg ikke får nok av det. Jeg ønsker meg derfor alt av pysjamassett, nattkjoler, myke bukser, joggebukser, sweatshirts, «college»-gensere, fuzzy sokker og så videre. Jeg ønsker derfor at stoffet er mykt, behagelig og luftig. Farger jeg liker: rosa, blå, grå, grønn. Unngå: oransje, rød, gul. Det er også viktig at det ikke er svarte eller veldig mørke klær, som marineblå osv, fordi vi har hvite katter hjemme og det synes så godt med en gang på klærne. Størrelse: S/M - heller litt for løst enn smått, så gjerne gå for M.

 

SMINKE, LEPPESTIFTER

MAC: Plumful, Flat Out Fabolous, All Fired Up

KICKS: Poppy Pink, Black Caviar, Candy Apple, Cranberry Juice

 

iPod Nano

Jeg vil kunne høre på musikk på lange flyreiser uten at det går utover batteriet på mobilen, som jeg gjerne vil spille på også. Tror jeg vil ha gull eller sølv (faktisk ikke rosa, ganske sjokkerende). Men hvilken av de?


Det er stort sett det jeg ønsker meg! Bortsett fra diverse filmer, serier på DVD, CD-er og bøker, men det skal jeg kjøpe "selv" på fredag - nemlig på Black Friday! Både jeg og mamma og pappa synes det er mye greiere at jeg handler dette selv, så får jeg det i julegave senere. Jeg vet jo ikke hva som kommer på tilbud ennå heller. Gleder meg sykt til salget, haha! I fjor var det vanvittig mange godsaker på CDON. Håper Revenge, One Tree Hill og Hart of Dixie kommer på tilbud!

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits