Monday is the day to be back at your passion

Da var det mandag igjen, men det er ingen grunn til å fortvile! Har du ikke hørt det? Monday is the day to be back at your passion. Helgene går alltid så fort, og det er da man ofte er med venner, familie og kjæreste og kanskje gjør forskjellige aktiviteter, mens det er i hverdagene jeg får gjort hobbyene mine. På kveldstid etter jobb vel og merke, hehe.

Jeg klør etter å filme flere videoer og laste dem opp til YouTube! Er ikke like effektiv på redigeringsdelen, så jeg henger alltid litt «etter» der – altså jeg filmer mange videoer, men kommer ikke rundt til å redigere dem. Den delen er jo meget tidkrevende, iallfall så perfeksjonistisk som jeg er på det! Og noen ganger «gruer» jeg meg litt til å begynne å redigere en ny video, spesielt de som jeg vet kommer til å ta mange, mange timer (som reisevlogger/ferier). Og da utsetter jeg det litt til… Perfeksjonistisk og utålmodig går ikke alltid så greit sammen.

Denne uken skal jeg også komme ordentlig i gang med treningen! Jeg synes jeg har vært nokså flink de siste ukene likevel; begynt å gå flere og lengre turer og mer trapper på jobb og slike ting. Forrige uke meldte jeg meg inn i Elixia, så første time der blir i morgen!

 

Hva vil du få gjort denne uken?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg