Beste nyheten på lenge!

Jeg er kanskje over gjennomsnittet glad i TV-serier, og spesielt reality/dokusåper, så jeg ble kjempeglad da jeg hørte denne nyheten: nemlig at det kommer en reboot av the Hills! Dette er ikke en spesielt ny nyhet engang, så jeg skjønner virkelig ikke hvordan det kan ha gått meg hus forbi. Den kommer allerede i juni!

good old times

Ikke overraskende dropper Lauren Conrad å gjøre comeback (hun var jo ikke med i de siste sesongene heller), men oppmerskomhetssyke Heidi og Spencer skal så klart være med, og søsteren til Spencer: Stephanie Pratt, og Whitney Port og Audrina Patridge. Og til og med Mischa Barton?! Det var litt randomt. Brody Jenner skal også titte innom (sønn av Bruce/Caitlyn Jenner, og dermed halvbror av Kendall og Kylie).

Til og med Justin Bobby skal gjøre reprise i serien, men i følge han er det ikke for å date Audrina igjen. Kanskje like greit, siden han var en helt krise “kjæreste” for Audrina. “Truth and time tells all”, som han sa så bra i serien.

Det blir interessant å se hvordan alle er, over 10 år senere. De fleste har fått barn og sikkert blitt litt mer seriøse – selv om jeg tviler på at Heidi og Spencer har vokst opp, selv om de har barn nå. Uansett blir det garantert drama! Jeg vet iallfall at jeg gleder meg masse!

 

Fulgte noen av dere med på the Hills back in the days?

Skal du se på den nye serien?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg