Det fineste om våren

Hei folkens! Håper alle har en fin påske så langt og gjør ting dere kanskje ikke har tid til ellers. Det er vel kanskje ikke så lenge til påsken er over når jeg tenker meg om? Tror kanskje det er første gang i mitt liv at jeg ikke enten er i utlandet eller på hytta, bare rolig bypåske. Det er merkelig stille her, men også veldig deilig. Tror jeg trengte dette! Har masse tid til å henge med venninner, så det er stort sett det jeg har gjort de siste dagene.

Jeg elsker at det begynner å bli grønt ute! Får alltid skikkelig vårstemning når jeg ser dette:

Ååh, er det ikke fint? Gleder meg til alle trærne blomstrer, og spesielt til syrinen kommer.

Her om dagen (det var riktignok rett før påske) møtte jeg Peili for lunsj på Bambus Sushi. Den i Bjørvika, for den er rett ved jobben (eller gamlejobben nå). De har lunsjbuffet, noe som er fantastisk! Da kan man forsyne seg av akkurat det man ønsker til en fast pris.

Peili, min gamle kollega fra DNB <3

De har ikke bare sushi, men også annen asiatisk mat som en del av buffeten. Jeg virkelig elsker nudlene, det smaker nesten enda bedre enn sushien.

Og runde nummer to! Det var YUM.

I dag er planen å møte Nora, kanskje vi drar til sentrum og sitter ute et sted i sola eller noe. Det er iallfall kjempefint vær, og jeg er gira på å komme meg ut nå! Vi blogges.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg