Et lite blaff i evigheten

Tenk så kort tid vi har her på jorda, i forhold til hvor gammel den er og hvor mange år den skal fortsette å være her uten oss. Med eller uten mennesker.

Vi er alle bare et lite blaff i evigheten, noe som både er skummelt og litt beroligende på samme tid. Skummelt fordi det hele plutselig kan være over, og livet er for kort til å ikke skulle gjøre det man ønsker. Beroligende fordi når vi er så små i den store sammenhengen, har det så lite å si om man dummer seg ut, og den tanken kan virke styrkende og gjøre en modig.

Livet er for kort til å prøve å gjøre alle andre fornøyde og prøve å leve opp til deres forventninger når det er noe annet man ønsker for seg selv. Man må alltid lytte til seg selv, være trofast mot seg selv.

Livet er for kort til å ha en jobb man hater, for jobb er tross alt en stor del av livet.

Livet er for kort til å ikke gjøre de tingene man ønsker, enten fordi man er redd eller fordi man ikke orker å jobbe for det. Det er lett å si at man ønsker seg ting, samtidig som man ikke er villig til å legge inn innsatsen for at det skal skje.

Jeg tror at den som vil det mest, er villig til å jobbe hardest for det, og tror mest på seg selv, vil greie å få til det til. Alt man ønsker.

Man må ta ansvar for seg selv, for det er faktisk ingen andre i livet som kan gjøre det for oss. Og er ikke det også litt fint? Vi har alle makt til å påvirke våre egne liv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg