Jeg filmet 1 sekund HVER DAG i 1 år

Godt nyttår alle sammen! Da var enda et år over, og for meg betyr det at videoen jeg filmer gjennom året endelig er ferdig! Jeg har filmet 1 sekund hver dag gjennom 2020 og resultatet ser dere her. Nå har ikke 2020 vært det kuleste eller mest begivenhetsrike året, noe videoen kanskje reflekterer, men det er jo sånn året har vært. Mye innetid, mye hjemmekontor, lite reising. For et rart år. Likevel synes jeg det har vært et fint år – alle jeg bryr meg om er her fortsatt, jeg fikk meg endelig fast jobb, og min mentale helse forbedret seg stort fra 2019 til 2020, så jeg føler meg heldig.

Håper dere også har hatt et relativt fint år, selv om jeg vet at det har vært ekstremt kjipt for mange. I så fall håper jeg 2021 blir MYE bedre for dere og for oss alle! Tusen takk for at dere følger meg og kanalen min, og håper at dere fortsatt vil gjøre det i 2021 🙂

PS: Jeg bruker appen “1 second everyday” som gjør dette veldig enkelt, man bare filmer med mobilkamera (eller overfører klipp tatt med andre kameraer til mobilen) og så velger man ganske enkelt klippet og plasserer det på riktig dag i appen. Man får opp et rutenett over hver måned så man kan se hvilke dager man har lagt inn klipp. Tror kanskje appen koster litt penger nå, jeg har hatt den siden 2017 og vet jeg betalte litt for den da, men jeg har aldri trengt å oppgradere til PRO. Så lenge man jevnlig sikkerhetskopierer mobilen og dens innhold på vanlig måte, trenger man ikke PRO for å ha backup av klippene.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

📸 Instagram: http://instagram.com/victoriaven 💌 Kontakt: [email protected]

🐦 Twitter: https://twitter.com/victoriavs 🎵 TikTok: victoriavendela

👱🏼‍♀️ Bli venn på Facebook: Victoria Vendela | Facebook

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg