Når alt er over begynner likevel noe nytt

Hei hei!

I dag har jeg hatt en nokså produktiv dag, hvor jeg blant annet har fått spilt inn to videoer til YouTube. Sannsynligvis får jeg redigert ferdig en av dem før kvelden er omme også! Elsker når jeg er in the zone og får gjort alt jeg har planlagt.

Dagen er ikke den samme uten min daglige islatte! (Som jeg har blitt veldig flink til å lage hjemme, og ikke kjøpe ute hele tiden, hehe).

Mai er som regel en av de beste månedene i året for meg, så jeg er så glad for at vi endelig er der. Det har vel mye med årstiden å gjøre, at det blir mye varmere igjen og alle kommer ut av dvalen sin. Så på en måte er jeg livredd for å “gå glipp av noe”, selv om jeg ikke er helt sikker på hva det skulle være. Jeg er redd for å blunke, og at det plutselig er vinter igjen. Så jeg ønsker å jobbe mer med å være til stede, ikke bare vente på helgen, vente på ferie og så videre. Få ting gjort. Prøve å bruke dagene og ettermiddagene for alt det er verdt. Ta mange fine bilder, jobbe med kanalen. Gjøre ting i dag som jeg vil takke meg selv for i morgen og alt det der.

Jeg håper det blir en helt fantastisk sommer! Samtidig vet jeg at jeg må jobbe for det selv, og det er jeg helt klar for. Det er på tide å slutte og sove, og start doing stuff.

I kveld skal jeg kose meg med god middag med familien. Klarer nesten ikke vente på maten! Det er både en forbannelse og en velsignelse å være et ekte matvrak… Forbannelsen er at det er vanskelig å gå ned i vekt, det er dyrt, og man bruker veldig mye tid på å tenke på mat. Samtidig er det en velsignelse, for tenk så mye automatisk glede man får i hverdagen av å nyte god mat! Jeg lurer veldig på hvordan det er å være en sånn person som ikke bryr seg så mye om mat. Det er bare helt uvirkelig for meg. Jeg lever helt klart for å spise, og ikke bare spiser for å overleve. Mat er livet.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg