Turen går til … CANNES!

Jeg har lenge hatt lyst til å ta en tur et sted før jeg får ny jobb, men det har ikke vært så lett å få det til å passe med andre. Heldigvis fikk jeg det til og drar nå med meg Sindre til Cannes! Vi lander i Nice, og så tar vi toget til Cannes, som tar rundt en halvtime. Det kunne egentlig like gjerne blitt Nice vi skulle bo i, men jeg har vært der før, så da blir det Cannes. Selv om det er mange år siden jeg har vært i Nice, og så var det med skoleklassen, så det ville uansett blitt en annerledes tur nå.

Så når dere leser dette er jeg allerede på vei (med mindre Norwegian plutselig har bestemt seg for å streike, huff), og vi lander i Nice rundt kl. 12.00. Tenker vi er på hotellet i Cannes rundt kl. 13.30-14.00. Wii, som jeg gleder meg!

Hvis dere synes disse bildene er litt randome, så er de det. Men jeg har helt glemt å vise dem! Dette er blomstene jeg fikk av jobben da jeg sluttet – var de ikke fine? Så det ble en liten photoshoot med de, haha.

Vi blir borte til tirsdag, så det er ikke sånn fryktelig lenge, men jeg tror likevel vi får nytt en fin liten ferie der. Har lest at det ikke er så mye å se og utforske i Cannes uansett, ikke på samme måte som med andre byer som for eksempel Roma iallfall. Men jeg har lagret flere steder i Google Maps jeg vil sjekke ut, og så kan det fort hende at vi tar en tur innom Monaco. Det er rundt 1 time og 20 minutter med toget, så det er absolutt gjennomførbart. Det hadde vært kult!

Uansett kan man alltids shoppe, chille på stranden (hvis været tillater det) og kose seg på restauranter med god mat og vin.

Litt usikker på om jeg får oppdatert dere derfra, men jeg skal prøve. For tiden har jeg bare en Chromebook som laptop, og jeg har fortsatt ikke helt knekt koden med å overføre/redigere bilder på den. Det er sannelig ikke lettvint!

Så ja, vi blogges plutselig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg